Mengikut fakta 70% pembeli yang pernah membeli produk anda akan membeli lagi daripada anda… TAPI kalau anda tak simpan database diorang & buat follow up secara AUTOMATIK macam mana nak dapatkan jualan ulangan..

Atas permintaan ramai, kami membuka peluang yg sangat-sangat berbaloi kepada peniaga-peniaga online utk memiliki kedai online (shopping cart website) sendiri.

Raya Haji yg semakin hampir ni ramai online seller yang dah standby dgn strategi masing2 utk menggandakan jualan produk masing2.

PENTING : Shopping cart dibina untuk long term online bisnes, yes, kerana shopping cart boleh menyimpan data pelanggan anda sampai bila-bila –> long term business.

Usahawan Internet yang berjaya hari ini menggunakan shopping cart sebagai senjata utama dan mampu konsisten di dalam perniagan online mereka. Dengan shopping cart, sambil anda tidur pun duit bole bedesup-desup masuk ke dlm akaun bank anda.

Rugi jika anda masih tidak ada shopping cart untuk perniagaan online anda. SERIUS!! Tak rugi kalau buat sedikit pelaburan seumur hidup untuk perniagaan online anda sebab apa, sebabnya seperti di bawah :

1. Anda boleh uruskan produk anda sendiri melalui shopping cart.

2. Anda boleh uruskan tempahan melalui shopping cart.

3. Shopping cart boleh automasi penghantaran invoice terus ke email pelanggan anda.

4. Shopping cart boleh automasi menghantar tracking number pos laju terus ke email pelanggan anda.

5. Shopping cart boleh dikonfigurasi untuk JUALAN DISKAUN produk pada masa, tarikh yang boleh ditetapkan.

6. Shopping cart boleh dikonfigurasi untuk LOYALTY REWARD PROGRAM, menggalakkan pelanggan sentiasa membeli produk anda.

7. Shopping cart boleh BLAST email kpd pelanggan anda jika ingin membuat PROMOSI dan sebagainya.

8. Shopping cart boleh mengeluarkan statistik data jualan produk setiap hari, statistik pelanggan yang masuk ke shopping cart, statistik analisa produk yang terlaris (kesemuanya boleh dilihat setiap hari, setiap bulan, setiap tahun).

***MAHUKAH ANDA TAHU KEBAIKAN DAN KEPENTINGAN E-COMMERCE (SHOPPING CART) UNTUK PERNIAGAAN INTERNET ANDA?***

Usahawan Internet yang berjaya hari ini menggunakan shopping cart sebagai senjata utama dan mampu konsisten di dalam perniagan internet mereka.

1. Dibina untuk menjual pelbagai produk fizikal atau digital secara online.

2. Mempunyai sistem pengurusan produk.

3. Boleh memaparkan produk dalam pelbagai bentuk (persembahan produk yang menukarkan produk kepada wang).

4. Dilengkapi sistem on page SEO dimana mempengaruhi enjin carian google.

5. Ecommerce ini dilengkapi sistem pembayaran yang bersistematik.

6. Mempunyai sistem penghantaran produk yang fleksibel.

7. Mempunyai sistem yang boleh menyimpan database pelanggan. Mempunyai sistem analisis yang merangkumi aspek jualan, trafik dsbnya.

8. Sesuai untuk mereka menjual produk fizikal / digital – “unlimited” produk.

9. Yang paling menarik shopping cart boleh disetup sebagai AGEN DROPSHIP atau AGEN BORONG.

 Contoh website yang kami dah siapkan :

https://www.galeriniaga.com/our-portfolio/